18 januari 2022

Zoekmachine marketing specialist

2 min read

Zoekmachine marketing specialist

Lees hier over zoekmachine marketing specialist die je internetsite vindbaar kan maken. De vindbaarheid van de internetsite van je bedrijf vergroot de groeikansen. Tevens is het belangrijk dat de site duidelijk is. Steeds vaker wordt een site bekeken op een smartphone, het is belangrijk dat de site dan net zo duidelijk is dan op een grote computermonitor. Als je voornemens bent om een nieuwe internetsite te lanceren, dan is het beter om dat gelijk door de zoekmachine marketing specialist te laten doen. Bestaande sites aanpassen, overzichtelijk maken en optimaliseren in de zoekmachines, levert enkel dubbele kosten op. Lees verder over het optimaliseren van een internetsite.

Search engine optimization en advertising

De zoekmachine marketing specialist weet alles over SEO en SEA. Ook in deze tekst zit dat stukje search engine optimization afgekort SEO, want de zoekterm ‘zoekmachine marketing specialist’ zit een aantal keren opnieuw in de tekst verwerkt. Als iemand die term in de zoekmachine intypt zal hij of zij snel bij deze tekst uitkomen. Maar content maken voor een goede en vindbare internetsite is een vak, naast dat bij een site meer komt kijken dan SEO. Daarbij kan middels SEA de site nog beter vindbaar gemaakt worden, want boven de SEO staat de SEA.

Een goede internetsite is een totaal

Als iets zoekt, een dienst of product, dan typ je een term in de zoekmachine in. Stel, je wil een week kamperen op een waddeneiland dan typ je ‘campings Vlieland’ in, en dan zie je een lijst. Bovenaan de lijst staat de SEA, de betaalde vermeldingen, en daaronder maar nog steeds redelijk bovenaan de sites met een goede SEO. Hoe verder naar beneden in de zoekmachine, hoe slechter het is. Extra handig is als bij de vermelding alvast een pakkende meta title en meta discription staat. Het voorbeeld van de camping op een waddeneiland; net boven de url ‘rust en ruimte’ en daaronder ‘luxe vijf sterren camping vlakbij zee’ als eerste informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *