Kerstpakket

Zo sluit je niemand buiten met je kerstpakket

Je hebt altijd wel die ene collega die helaas allemaal allergieën heeft. Of een collega die niet drinkt, of gevoelig is voor bepaalde producten. Het is helemaal niet erg, maar het maakt het uitzoeken van een collectief kerstpakket wel heel lastig. Een kerstpakket is namelijk traditioneel gezien gevuld met eten en drinken. Tegenwoordig zien we vaak verwenproducten, maar ook dat is een risico. Er is nu dus een heel populair alternatief waar veel werkgevers voor kiezen. 

Groot aanbod

Zelf uitkiezen

Er is dus een nieuw soort kerstpakket dat in rap tempo Nederland verovert. Het werkt als volgt. Als werkgever koop je per medewerker punten in bij een webshop. Dit is een speciale webshop voor kerst. Die punten worden op een cadeaukaart gezet en die geef je aan je medewerkers. Met hun eigen speciale code kunnen ze in die webshop zelf een cadeau uitkiezen.

Ruime keuze

Wat kun je kiezen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in die webshop. Van producten voor in de keuken tot leuke gadgets of kortingen op concertkaartjes. Maar voor wie toch terug verlangt naar die mooie verrassingspakketten die je normaal met kerst kreeg is er nog de optie om daarvoor te kiezen. Er zijn ook meerdere kerstpakketten op zo’n site waarmee jij je kunt laten verrassen. Het leuke hieraan is dat het een zeer duurzame optie is. Het is namelijk een feit dat veel producten uit een kerstpakket vaak nog in de prullenbak belanden omdat mensen het gewoon niet lekker vinden. En dat is eigenlijk zo ontzettend zonde.