linkbuilding uitbesteden

Waarom linkbuilding uitbesteden een goed idee is

Wist je dat linkbuilding nog altijd een van de beste dingen is die je kunt doen om je positie in zoekmachines als Google te verbeteren? Linkbuilding uitbesteden is dan wel een goed idee: een goede linkbuilding strategie kost tijd, geld en moeite. Daar heb je hulp bij nodig.

linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het plaatsen van links van en naar je website om je positie in Google te verbeteren. Voor ondernemers is het belangrijk dat zij goed te vinden zijn in Google omdat ze zo potentiële klanten kunnen bereiken. De zoekwoorden die mensen gebruiken om een product of dienst zoals de jouwe te vinden dat zijn tevens voor jouw website en linkbuilding de belangrijkste zoekwoorden. Het is namelijk belangrijk dat je ook echt vindbaar bent online. Een mooie website is pas het halve werk.

linkbuilding uitbesteden

Drie soorten links

Een sterk linkprofiel bestaat uit links vanaf jouw website naar andere sites, links vanaf andere sites naar jou en links binnen je eigen pagina’s. Links binnen je eigen pagina’s zijn vooral nuttig om de gebruikers wegwijs te maken. Iemand die op zoek is naar contactformulieren of een portfolio moet dit wel snel kunnen vinden, anders klikken ze misschien weg. De andere soorten links zijn belangrijk voor het algoritme van google. Zo bepalen ze jouw autoriteit. Een backlink plaatsen –  vanaf een andere site naar jouw site – is moeilijk te realiseren. Want je moet er dan om gaan vragen bij andere website eigenaren. Of je kunt linkbuilding uitbesteden, dan wordt het voor je gedaan.