Foliewikkelmachine

Veilig en onbeschadigd producten op de plaats van bestemming

Als de producten van de productielijn komen, zijn ze nog niet veilig bij de klant aangekomen. Tijdens het daadwerkelijk produceren en gebruiken op locatie zitten er verschillende stappen waarbij de goederen van de pallet af kunnen vallen en beschadigen. Met het in en uitladen in de vrachtwagen voor transport bijvoorbeeld, door gebruik te maken van een foliewikkelmachine wikkel je de producten veilig en stevig in. Op deze manier zorg je ervoor dat de goederen niet van de pallet afvallen.

Foliewikkelmachine

Welke machine is geschikt?

Natuurlijk is het gebruik van een foliewikkelmachine bepalend welk soort je nodig hebt. Gebruik je de machine maar voor een paar pallets per dag, of ben je de hele dag intensief folie aan het wikkelen met de machine. De keuze welke machine is ook bepalend, neem je een eenvoudige foliewikkelaar of een geavanceerd model waarbij je alleen een pallet hoeft in te voeren? Zo zijn er verschillende facetten waarmee je rekening kunt houden tijdens het proces. 

Foliewikkelmachine

Snel en veilig je pallets gewikkeld

Niet alleen moeten de goederen veilig en stevig worden verpakt met een foliewikkelmachine, je benut ook de efficiëntie van de folie en bespaart kosten met het complete proces voor verzendklaar maken van goederen. Omdat de machines aangepast kunnen worden naar eigen wensen, bespaar je nog meer en behaal je een maximaal rendement. Door 25 jaar ervaring weten de specialisten precies wat wel en niet nodig is voor jou wikkelmachine. De nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt zijn meegenomen in de machines van pacomaeurope.com.