plantenlabels

Plantenlabels voor jouw planten

Je hebt vast nog nooit gehoord van een platenlabel en dat is niet eens zo gek. Vele mensen hebben nog nooit gehoord van een plantenlabel. Er zijn veel vragen naar een platenlabel en wordt ook vaak gebruik van gemaakt. Via deze label kan je heel gemakkelijk een bepaalde 

plantensoort ordenen in je tuin en zo weet je precies welke planten de hoeveelheid onderhoud nodig hebben. Je kan zo dan weten hoeveel water een bepaalde plant nodig heeft. Er  zijn veel redenen om een platenlabel aan te schaffen. Een van deze redenen kan zijn dat je door middel van een label kan je de plant gemakkelijk voorzien van het verplichte paspoort. Voor vele doeleinden worden deze labels gebruikt door kwekers of tuincentra, omdat zij gebruik maken van veel planten en moeten veel onderscheiden om te weten welke plant de juiste onderhoud nodig heeft.

Verschillende soorten labels

Als je op de markt kijkt naar plantenlabels kan je als snel opvallen dat er veel verschillende soorten label op de markt zijn. je hebt bepaalde labels waaraan je kan vastmaken aan een plant door middel ze te steken in de grond. Dan blijven de labels vast zitten aan de plant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *