1 december 2021

Op zoek naar werk

2 min read

Bij mijn vorige werkgever is er besloten om met een andere formatie aan de slag te gaan. Doordat mijn dienst vervangen wordt en ik dus niet meer nodig ben voor werk in dit team ben ik genoodzaakt om naar nieuw werk te zoeken. Door mijn jaren ervaring in de ICT heb ik enorm veel kennis en ben ik helemaal gegroeid in de wereld van ICT. Ik ben dan ook opzoek naar een functie als ICT-medewerker. Ik werk al jarenlang fulltime en wil dit dan ook graag bij mijn volgende werkgever doen.

Waar ga ik zoeken?

Omdat ik niet de connecties heb om zo aan nieuw werk te komen en ik het lastig vind goede bedrijven en vacatures te vinden ben ik opzoek gegaan naar een uitzendbureau die mij hierin enorm goed kan helpen. Uit ervaring weet ik dat er gewoon enorm veel uitzendbureaus zijn die gewoon kijken naar werk voor klanten en vervolgens de klanten verder niet goed begeleiden. Ik ben zelf dan ook echt opzoek naar een uitzendbureau dat mij enorm goed kan helpen naar werk maar tegelijkertijd mij goed begeleid en helpt met kijken naar een goede en gezonde toekomst. Hier komt van alles bij kijken. Zo bij voorbeeld de persoonlijke benadering, duidelijkheid en als doel dan een goede toekomst waarbij ik voldoening haal uit mijn werk. 

Hoe zie ik de samenwerking tussen werkgever en uitzendbureau voor me?

Omdat ik bijscholing, omscholing en het voortdurend doorleren enorm belangrijk vindt zie ik graag een aantal belangrijke punten bij vooral het uitzendbureau als bij de werkgever. Zo zie ik graag dat een uitzendbureau de bijscholing en omscholing stimuleert en dat werkgevers hier dan ook gebruik van maken. Want zo zorgt een uitzendbureau voor personeel van vandaag en voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *