18 januari 2022

Op zoek naar werk en opleiding? Misschien is dit iets voor jouw

2 min read

Tijdens de Pandemie en de Lock down misschien heb je je baan verloren en ben je op zoek om een nieuwe ervaring op te doen, dan is klantenservice medewerker opleiding een goede keuze om tegelijkertijd te leren en te werken bij Ocaro.

Redenen om voor een opleiding te kiezen bij Ocaro:

Ocaro biedt gratis online of oog in oog cursussen en trainingen voor mensen die 18 jaar of ouder zijn om nieuwe vakgebieden te leren of te verdiepen in een huidige baan. Dus ze bieden een kans om zonder kosten kennis op te doen die jouw kan helpen om te groeien en een betere positie op de arbeidsmarkt te vinden. Makkelijk inschrijven zonder te veel moeite en mogelijkheid om meerder cursussen tegelijkertijd te volgen. Daardoor kan je gebruik maken van hun kosteloze trainingen door meer dan een opleiding te volgen en zo sneller diverse kennis op te bouwen. Ocaro biedt trainingen via Webinars en coachsoftware maar ook klassieke trainingen bij leer-werkplekken. Daarbij hebben ze ook nog tijdelijk personeel in dienst om voor klantenservice medewerker posities of als Teamleiders en Coaches aan de slag te gaan. Andersom, kan een medewerker van jouw bedrijf ook mee doen aan trainingen bij Ocaro. Bijvoorbeeld hun online trainingen voor klanten service kan je leren en toepassen van basis gespreksvaardigheden, een basis om klantgericht en effectief te communiceren via Sociale media en luisteren en het benutten van de kracht van de stilte, tussen andere technieken. Of als je een social media expert training interessant vind kan je leren over het hanteren van de juiste toon, online persoonlijk verbinding maken, complimenteren en vragen stellen of gewoon weten wat niet en wel gepast is om te schrijven.

Dus in geval van interesse om gratis online cursussen te volgen om de breedte van jouw kennis of werk mogelijkheden te verbeteren, is Ocaro een aanrader om te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *