Petjes bedrukken

Op deze twee manieren kun je petten bedrukken

Ga jij binnenkort petjes bedrukken omdat je er hiervan een paar cadeau wenst te doen aan andere mensen? Of ben je deze actie aan het plannen omwille van het promoten van je bedrijf? Dan ben je hoe dan ook aan een goed idee aan het werken. Bedrukt textiel is al jarenlang een bron van originele verjaardagscadeaus en fijne promotieartikelen. Het is dan wel handig om te weten welke mogelijkheden tot bedrukking je eigenlijk hebt. Lees verder om erachter te komen.

Petjes bedrukken

Bedrukking

Ten eerste is er natuurlijk de daadwerkelijke bedrukking. De gewenste afbeelding wordt hierbij effectief op het textiel gedrukt. Deze methode is geschikt voor alle toepassingen, dus ook voor afbeeldingen in heel hoge kwaliteit en resolutie. Verfijnde kleurverschillen kun je hiermee dus ook mogelijk maken.

Petjes bedrukken

Borduren

In tegenstelling tot wanneer je een pet laat bedrukken met een afbeelding, is het wanneer je een plaatje erop laat borduren niet mogelijk om met onbeperkte kleuren te werken. Ook op het gebied van verfijndheid van de afbeelding is er minder mogelijk. Voordeel van borduren is wel dat dit volgens velen wat mooier en stijlvoller oogt op een pet.