ontwerp studio

Ontwerp studio voor grafisch ontwerp

Het maken van een goed logo of een goed design voor een website of flyer is niet zomaar iets wat je zelf kunt doen. Een flyer maken of een logo ontwerpen is niet zo eenvoudig als mensen denken. Er komt veel bij kijken. Een logo of een flyer moet pakkend zijn en opvallen. Als je door een straat loopt moet je oog vallen op jouw flyer. Hier heb je allemaal verschillende technieken voor. Alles moet kloppen van de grootte van de tekst tot het lettertype en de kleurencombinatie. Hier is veel kennis en ervaring nodig. Kennis en ervaring die Karel & Linda hebben. Ze hebben al vele mooie projecten mogen doen in hun ontwerp studio. Hier zijn ze heel trots op en veel van deze projecten staan op hun website.

ontwerp studio

4 ogen op 1 project

Vaak wordt er in de wereld van het grafisch ontwerp een ontwerp gemaakt door 1 persoon en dan is het goed. Bij Karel & Linda is het zo dat ze in hun ontwerp studio met 2 man kijken naar een design. Zo kunnen ze een perfect design maken die tot in detail perfect klopt en in verhouding is.

ontwerp studio

Hoe gaan ze te werk

Als jij als klant contact op zou nemen met dit bedrijf gaan ze met je in gesprek hoe jij het design voor je ziet en waar het per se aan moet voldoen. Ook kijken ze naar de sfeer die het moet uitstralen en het onderwerp