1 december 2021

Mobiele app urenregistratie neemt werk uit handen

2 min read

Ben je werkgever, dan heb je te maken met werknemers of personeel. Niets is zo breinbrekend dan elke maand de urenadministratie te moeten regelen. Doe je het nog handmatig? Vaak veel uitzoek werk, handen in het haar, niet te doen! Werk je in de horeca, productiebedrijf of zorginstelling? Dan biedt de mobiele app urenregistratie van Nostradamus de oplossing voor jou en behoren deze frustraties tot het verleden.

Nostradamus heeft een urenregistratie software ontwikkeld in de Cloud. Dit betekent dat je overal en altijd online toegang hebt tot je systeem en deze altijd up to date informatie laat zien. De online urenregistratie wordt gekoppeld aan de gegevens van jouw bedrijf en je kunt zelfs direct linken aan het rooster. Het systeem bestaat uit een inkloksysteem waarin je medewerkers live gewerkte uren kunnen registreren. Zo weet je hoeveel tijd een medewerker aan iets besteed en leggen de medewerkers zelf verantwoording af voor de gemaakte uren.  Je kunt dus te allen tijden bijhouden hoeveel je moet verlonen.

BESCHIKBAARHEID VAN HET PERSONEEL INZICHTELIJK GEMAAKT

De urenregistratiesoftware is zelfs direct te koppelen aan de personeelsplanning. De beschikbaarheid van het personeel is meteen inzichtelijk te zien. Geen gedoe meer met onduidelijke roosters in excel sheets. Met handige templates vul je het rooster in no-time in. Stuur met een druk op de knop een push bericht en email naar de  ingeroosterde medewerkers. Je kunt vooraf budgetteren en roosters inplannen op basis van budget, project en medewerker en overzicht houden over de productiviteit. Zo neemt het systeem jouw het werk uit handen, én geeft jou tegelijkertijd alle controle en overzicht. Run een foutloze urenadministratie aan het einde van de maand en voorkom de onnodige stress door te investeren in een overzichtelijk en efficient urenregistratiesoftware pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *