Koeltassen bedrukken

Kwalitatieve koeltassen bedrukken

De meeste mensen maken gebruik van koeltassen. Koeltassen zijn dan ook erg handig om verschillende dranken koel te houden. Daarnaast kun je een koeltas ook gebruiken om etenswaren in te bewaren, bijvoorbeeld een sandwich. Doordat deze koeltassen zo handig zijn, zijn er veel mensen op zoek naar een koeltas. Hierdoor kiezen veel bedrijven er ook voor om hun werknemers een koeltas cadeau te doen. Deze koeltas wordt gegeven als blijk van waardering. Ben je een ondernemer en wil je je klanten of zakenrelaties ook een koeltas cadeau geven? Dan kun je deze koeltassen bedrukken. Hierdoor maak je gelijk een beetje reclame voor jouw organisatie.

Koeltassen bedrukken

Afmetingen koeltas

Er zijn koeltassen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt kiezen uit een koeltas van 19,5 x 14 x 11 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om een koeltas te kiezen met een afmeting van 24 x 13 x 22 cm.

Koeltassen bedrukken

Kleuren koeltas

Koeltassen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. Je kunt kiezen uit blauw, groen, oranje, rood, wit en geel. Bedenkt bij deze keuze wel dat de kleur aan moet sluiten bij de kleur van het logo. Heb je een logo met veel zwart en wit, dan zou een witte koeltas waarschijnlijk de beste keuze zijn.