Houden van reizen

Elk jaar ga ik op vakantie. Soms één keer per jaar soms vaker. Dat ligt eraan hoeveel ik moet doen voor werk. Ik wil graag zo veel mogelijk zien van de wereld. Van de warmste naar de meeste koude plekken. Van de armste naar de rijkste plekken. Hoe meer ik van de wereld kan zien hoe meer levenservaring ik krijg. Daarnaast is er overal wel een verhaal om aan te horen. Wat sommige plekken juist meer fascinerend maakt.

In een koud land

Toen ik IJsland ging bezoeken was het er natuurlijk wat frisser. Hiervoor had ik dan ook een dikke winterjas nodig. Hiervoor heb ik een xplct jas gekozen voor mij en mijn vriend. Het zijn lekkere jassen voor in de winter en het ziet er ook nog is leuk uit. Zo zie ik er tenminste goed uit als ik op de foto ga. Bij JHP fashion heb ik ook gelijk een zomer jas er tussen uitgevist voor wanneer ik naar wat warmere plekken ga. Daarnaast zijn er ook nog leuke kleding te vinden voor man en vrouw.

Heftig weer

Mijn volgende reis was naar Vietnam. Hier ging ik een reis van noord naar zuid Vietnam doen. De mooiste plek waar ik was geweest was Ho Chi Mihn. Een grote en belangrijke stad. Hier had het heel erg hard geregend en waaide het erg hard. Hierdoor probeerde we Ho Chi Mihn te bekijken alleen lag er een omgevallen boom in de weg. Een hele grote ook dus dan moet het wel hard gewaaid hebben.

Ook relaxen

Naast het bekijken van monumenten ben ik ook wezen shoppen en heb ik ook een dagje bij het zwembad gehangen. Er was een rooftopbar met daarbij een rooftop zwembad. Hier had je mooi uitzicht op de hele stad. Je kon ondertussen lekker zwemmen het is er in Vietnam namelijk erg warm dus zwemmen in de avond is geen probleem. Naast het zwemmen kan je er dan een lekker drankje bij nemen. In dit lekkere weer komen de jurkjes ook goed van pas van JHP fashion. Je moet natuurlijk wel opletten dat wanneer je op heilige grond bent je je moet houden aan de regels. Dat betekent dat de knieën bedekt moeten zijn en natuurlijk de schouders. Wat bij veel geloven zo is. Bij het hindoeïsme moet je ook nog op blote voeten lopen gelukkige hoefde dat hier niet. Anders zou ik telkens de onderkant van mijn voeten verbranden. Telkens als ik weer terug in Nederland ben mis ik het buitenland gelijk weer. Dan boek ik ook zo snel mogelijk weer een volgende vakantie