Brinkman Beveiligingen

Hoe jouw pand veiliger wordt met Brinkman Beveiligingen

Veiligheid gaat voor alles. Bovendien komt veiligheid in vele vormen. Of je nu de baas bent over een kantoorpand of een woonpand: je wil dat iedereen in het pand veilig is. En daarvoor moet je bepaalde maatregelen nemen. Die maatregelen heb je vaak niet helemaal zelf voor ogen. Gelukkig kan Brinkman Beveiligingen je helpen.

Een overzicht maken

Brinkman Beveiligingen

De meeste mensen weten wel dat het belangrijk is om rookmelders te hebben. Dit kan letterlijk levens redden. Ook heb je misschien iets van beveiliging nodig tegen inbraak, maar wat dan precies? Het is niet voor niks dat beveiliging echt een vak apart is. Brinkman Beveiligingen kan met je meedenken over alles wat je nodig hebt. Misschien is camerabeveiliging wel aan te raden. Of heb je meer brand maatregelen nodig naast brandmelders. Brinkman Beveiligingen kan je daarover adviseren.

Aansprakelijkheid

Als pandeigenaar is het goed om te realiseren dat jij vaak aansprakelijk bent voor van alles dat in jouw pand kan gebeuren. Veiligheidsmaatregelen neem je namelijk natuurlijk in eerste instantie om mensen te beschermen maar je doet het ook om jezelf in te dekken. Zo kun je aantonen – als er onverhoopt toch iets gebeurt – dat je alles hebt gedaan om dit te voorkomen. 

Brinkman Beveiligingen helpt

Brinkman Beveiligingen

Er zijn een aantal dingen waar Brinkman Beveiligingen je mee kan helpen. Onder andere:

  • branddetectie
  • alarmsystemen en opvolging
  • camerabewaking
  • toegangscontrole

Dit zijn slechts een aantal van de dingen waar Brinkman mee kan helpen. Zorg in ieder geval altijd dat je een plan hebt en dat je aan elk mogelijk scenario hebt gedacht om jezelf volledig in te dekken.