Hoe een SEO scan jou gaat helpen met je online marketing doelen

De vindbaarheid van je website is een belangrijk onderdeel van je online marketing plan. Want, wanneer jouw website niet goed vindbaar is in de zoekresultaten zul je weinig tot geen omzet halen via Google. Tenzij je gaat beginnen met Google Ads. En toch is het voor de lange termijn verstandiger om te starten met SEO. We vertellen je er graag meer over.

0-meting

Om te weten hoe je er nu voor staat is het altijd verstandig om een 0-meting te verkrijgen van je SEO-score. Een website seo scan is dan een must! Met een SEO scan worden alle belangrijke onderdelen van je site onder de loep genomen. Precies zoals Google het graag ziet. En daarom is een SEO scan ideaal. Je ziet precies, in vergelijking met je concurrent, waar je op dit moment een onvoldoende voor scoort. En net als vroeger met je rapport, moet je aan de bak om dit te verbeteren. Gelukkig heb je daar weer SEO-specialisten voor die het werk uit handen nemen.

Plan van aanpak

Aan de hand van de 0-meting wordt er een plan van aanpak opgesteld waardoor jij zelf of een SEO-specialist aan de slag kan met het verbeteren van de site op basis van de SEO onderdelen benoemend in de scan. Het voordeel van zo’n plan van aanpak is dat je precies ziet wie wat moet doen, wanneer en dit vervolgens kan afvinken.

Verbeterslag

Vervolgens is het belangrijk die verbeterslag maandelijks door te voeren. Dit doe je door middel van zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Dankzij bevlogen SEO-specialisten weet jij wel omzet uit Google te halen zonder maandelijkse kosten aan Google zelf. Mooier kan bijna niet toch? Ben je benieuwd wat de SEO scan over jouw website zegt? Dan kan je deze geheel gratis invullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *