18 januari 2022

Facebookgebruik voor de horeca

2 min read

Facebookgebruik voor de horeca

Tegenwoordig zitten bijna alle bedrijven van allerlei branches op Facebook. Social media is namelijk een belangrijke factor geworden in de marketing van bedrijven. Hier valt Facebook dus ook onder. Ook voor de horeca kan Facebook erg goed van pas komen om horecagelegenheden te promoten. Op Facebook worden foto’s en video’s geplaatst. Er kan bijvoorbeeld een fotograaf rondlopen in een club of op een terras die foto’s maakt. De klanten kunnen die foto’s terugvinden op de Facebookpagina van de horecagelegenheid.

Waarom Facebook?

Zoals net ook al is genoemd zitten bijna alle bedrijven op Facebook. Niet alleen de bedrijven hebben accounts op Facebook, maar Facebook is ook geschikt voor alle doelgroepen. Dit maakt Facebook zo aantrekkelijk. Dit kan een goed effect hebben op de horeca. Zo kun je bijvoorbeeld eventuele acties die er die avond gelden in een kroeg plaatsen op Facebook! Plaats hier een video of foto van en vermeldt de nodige informatie. Dit is aantrekkelijk voor de (potentiële)klanten. Zij kunnen dit delen of aan vrienden laten zien dat zij willen komen voor die actie! Zo vergroot je de naamsbekendheid van de horecagelegenheid en vergoot je ook je eigen klanten die langskomen.

Wat kan Chatkracht bieden?

Nu is de vraag wat Chatkracht kan doen voor jou op de Facebookpagina. De chatspecialisten gaan het account van de gemeente beheren. Chatkracht kan de posts maken, binnenkomende vragen of opmerkingen van mensen onder de foto’s beantwoorden. Het kan allemaal!  Chatkracht kijkt graag met je naar de verschillende mogelijkheden om je bedrijfspagina op Facebook up-to-date te houden. Dit kan op verschillende manieren: Chatkracht kan adviseren, informeren of verlichten. Chatkracht helpt je graag om jouw bedrijf en online klantenservice een niveau hoger te tillen. Een groot voordeel is ook dat je veel meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Wij beheren het account, dus geen stress meer voor de horecagelegenheden in de stad! Wanneer je de klantenservice wilt uitbesteden, dan is Chatkracht de juiste partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *