18 januari 2022

Elektrische auto leasen bij de experts

2 min read
autofinanciering

Elektrisch rijden is de toekomst. Geen CO2 uitstoot, stil en zeer duurzaam. Nieuwe elektrische auto’s zijn echter nog steeds stevig aan de prijs. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor het leasen van een elektrische auto voor privé of zakelijk gebruik. En wanneer u dan toch een auto gaat leasen, waarom dan niet bij de experts op dit gebied?

Voordelen van leasen boven kopen

Wanneer u ervoor kiest om een elektrische auto te gaan leasen gaat u een vast contract aan voor veelal 5 jaar. Gedurende deze periode betaalt u een vast bedrag per maand en daarnaast alleen de kosten voor het opladen van de elektrische auto.
Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zitten allemaal verrekend in het maandbedrag. Zo komt u nooit meer voor pijnlijke verrassingen te staan door een torenhoge garagerekening. Een ander voordeel van leasen is dat de kosten dus veel meer gespreid zijn. Na afloop van het leasecontract levert u de auto gewoon weer terug in bij de leasemaatschappij en kunt u ervoor kiezen om een nieuw leasecontract aan te gaan. Zo rijdt u altijd in een nieuwe moderne auto met veel comfort en innovatieve mogelijkheden.

Welke elektrische auto leasen

Alle bekende automerken hebben inmiddels één of meerdere volledig elektrische modellen. Welke elektrische auto het best bij u past is een kwestie van goed bedenken hoe u de auto gaat gebruiken. Wanneer u veel en ver rijdt is het verstandig om te kiezen voor een auto met een grotere actieradius. Gebruikt u de auto vooral als stadsauto? Dan kunt u met een veel lagere actieradius en een handig kleiner model dat u overal gemakkelijk kunt parkeren beter uit de voeten. Bij de expert in elektrisch leasen staan we voor u klaar om u te helpen met de juiste keuze.

Zo is de leaseprijs opgebouwd

Het leasebedrag dat u per maand betaald is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst wordt gekeken naar de nieuwprijs van de elektrische auto. Daarnaast is de duur van het leasecontract van invloed op de leaseprijs. De meest bepalende factor is de afschrijving van de auto. Andere factoren die meetellen voor het bepalen van de uiteindelijke leaseprijs zijn het gewicht van de auto, het aantal te rijden kilometers per jaar en de soort verzekering die verbonden is aan de gekozen elektrische auto.

Elektrische autolease online vergelijken


Het is best lastig om elektrische auto’s goed met elkaar te kunnen vergelijken. Op de website van elektrische autolease vindt u daarom een uitgebreide filter mogelijkheid om snel de gegevens te vinden van de elektrische auto die u zoekt. Zo kan er gefilterd worden op leaseprijs, actieradius, type auto en het aantal zitplaatsen. Heeft u de auto van uw dromen gevonden? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen. De standaard leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard kunt u uw eigen wensen aangeven via het aanvraagformulier.

Meer informatie over laadpalen? Kijk op Yeetpower.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *