vakantieparken in Nederland

Een vakantie dicht bij huis? Tijd om Limburg te ontdekken!

Ben je van plan om dit jaar en/of de volgende jaren een of meerdere keren dicht bij huis vakantie te vieren? Is het zelfs je voorkeur om tijdens je vakanties in ieder geval in Nederland te blijven? Dan is het aan te raden zeker eens een aantal dagen in Limburg te verblijven. Limburg is bij uitstek een ideale provincie voor elke vakantieganger. Het biedt namelijk voor elk wat wils. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele bosrijke en heuvelachtige gebieden die Limburg rijk is. Stedenfans en architectuurbewonderaars brengen natuurlijk zeker een bezoekje aan Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Daarnaast heb je in Limburg bijvoorbeeld kasteeltuinen, grotten, attractieparken en thermaalbaden die je kunt bezoeken. Als uitvalsbasis boek je natuurlijk een plekje op een van de mooie vakantieparken in Nederland

vakantieparken in Nederland

Waarom zijn vakantieparken zo populair?

Een vakantiepark is al sinds jaar en dag een erg populaire soort van vakantie-accommodatie. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Lees hieronder de aspecten die vakantieparken zo populair maken:

• Een vakantiepark biedt de luxe van huis gekoppeld aan een natuurlijke omgeving.

• Op een goed vakantiepark heb je het comfort alle voorzieningen bij je te hebben. Denk daarbij aan restaurants, zwembaden, sport- en speelgelegenheden en een supermarkt.

• Vakantieparken zijn vaak ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.

• Er wordt vaak extra service geboden, bijvoorbeeld op het gebied van schoonmaken van bungalows.

• Heel belangrijk anno 2020: op een vakantiepark speelt het leven zich vooral buiten af. Anderhalve meter afstand van elkaar houden is normaliter makkelijk te doen.

vakantieparken in Nederland