18 januari 2022

Een sleutelhanger bedrukken voor meer naamsbekendheid

2 min read
hangende sleutels

Wie als ondernemer aan de slag gaat, ontdekt al snel hoe belangrijk naamsbekendheid is. Daarvoor kan je allerlei middelen aangrijpen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen uitdelen met daarop jouw naam. Sleutelhangers bedrukken is dan een goede optie. Die kan je gemakkelijk weggeven aan klanten en potentiële klanten. Omdat sleutelhangers gemakkelijk te gebruiken zijn, blijf jouw naam daardoor dus ook veel langer hangen. Wel is het belangrijk om dit op de juiste manier aan te pakken. De keuze in hanger en bedrukking speelt daarin een grote rol. Daar kan je alle kanten mee op als ondernemer.

Letten op de vorm

Het is belangrijk dat de sleutelhanger de potentiële klant aanspreekt. Daarom is het ook zaak om te kijken naar de vorm. Zo zijn er sleutelhangers te krijgen die kunnen refereren aan wat je doet. Een hanger in de vorm van een auto voor een autodealer of garage is bijvoorbeeld heel leuk. Dit roept direct ook associaties op wanneer ze jouw naam erop gedrukt zien. Je kunt echter ook de nadruk meer op de naam leggen. Dan kies je voor een hanger die gelijk ook als gebruiksvoorwerp dient. Denk dan aan een flesopener of een verwarmingssleutel als tweede functie.

sleutelhanger bedrukken

Uitdelen waar je kunt

Nu je de sleutelhangers in de juiste vorm en met de juiste bedrukking hebt, is het zaak om er optimaal van te profiteren. Dat doe je bijvoorbeeld door ze uit te delen waar je maar kunt. Het is bijvoorbeeld goed om eens te kijken of je op een beurs of festival veel weg kunt geven. Zelfs zonder alle potentiële klanten in je doelgroep te spreken kan je dan al heel gemakkelijk heel veel bereiken op het gebied van naamsbekendheid. Dat maakt het dus juist ook zo aantrekkelijk. De kansen die er liggen zijn heel gemakkelijk te benutten dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *