Altijd een mooie schone tuin

Voor veel mensen is de tuin of of de ruimte om je huis heen belangrijk, het is de eerste indruk die iemand heeft wanneer die op visite komt of langs je woning loopt. Ligt alles vol met bladeren, dan heeft men al snel het idee dat er niet veel aan de tuin gedaan wordt. Door gebruik te maken van bladblazers, verwijder je op een eenvoudige manier de bladeren in je tuin en rondom je woning. Het resultaat is een mooie schone tuin waar je niet uit kunt glijden over de bladeren, want in de herfst is dit zeker belangrijk.

Wat voor model is geschikt?

In de webshop van toolnation.nl kun je kiezen uit verschillende modellen bladblazers, exemplaren op benzine, elektrisch maar ook op een accu. Voordeel van een accu is dat je een lichtgewicht model hebt, en lekker veel bewegingsvrijheid omdat je niet te maken hebt met een snoer. Benzine is zeer krachtig, maar nadeel is dat deze modellen veel herrie maken. Een elektrisch model is op zich goed geschikt, nadeel is wel dat je altijd stroom in de buurt moet hebben om ermee te kunnen werken.

bladblazers

Blazer met een zuigfuntie

Bladblazers de naam zegt het al, blazen de bladeren weg. Nadat je alle bladeren bij elkaar hebt geblazen, moet je deze nog in zakken doen om de tuin of je grond er echt schoon uit te laten zien. Een bladblazer met zuigfunctie zuigt direct de bladeren op, je hoeft dus niet alles op een hoop te blazen en dit alsnog op te ruimen. Kies je voor een blazer met zuigfunctie, let er dan op dat er ook een versnipperaar bij zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *